Boys Named Sue

Boys named Sue

The Cash Recordings

3e Theatershow

(Johnny Cash band)

In de herfst van zijn leven heeft Johnny Cash een aantal prachtige platen opgenomen, de zogenaamde American Recordings. Op deze cd’s speelt hij zijn laatste eigen songs als “When The Man Comes Around”, “Country Boy” en “Mean Eyed Cat” maar ook songs van anderen die hij op eigenwijze vertolkt zoals het bloedstollende” Hurt” en het liefdevolle “The First Time Ever I Saw Your Face”. Boys named Sue heeft onlangs de cd “the Cash Recordings” uitgebracht als tribute aan the Man in Black en zijn American Recordings.

In deze derde theatershow van Boys named Sue wordt u meegenomen in het muzikale landschap van de American Recordings, soms heel teder, soms melancholisch maar vaak ook Rockin’ and Rollin’ en natuurlijk altijd op hun eigen energieke boys named Sue wijze.

De cd “the Cash Recordings” is te koop tijdens optredens van

Boys named Sue.

NB: Boys Named Sue speelt enkel songs van Johnny Cash maar vindt zichzelf geen Johnny Cash Tribute band.

Het verschil zit hem er volgens hen in dat Boys Named Sue de muziek van Johnny Cash speelt zoals zij denken dat hij dat nu als jonge artiest gedaan zou hebben.

Met veel energie en passie (en humor) waarbij ook altijd een rol voor het publiek is weggelegd.

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash dus niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden.

Speelperiode: Hele seizoen

Boeker Kees Spruit
E-mail Info@monkeyman.nl

Videoclip