Canti Vaganti

Canti Vaganti

Canti Vaganti maakt licht surrealistisch muziektheater voor kinderen en volwassenen waarin live muziek, belevingstheater en humor samenkomen. Direct contact met het publiek, door zoveel mogelijk zintuigen aan te spreken (niet alleen zien en horen, maar ook ruiken, voelen en soms zelfs proeven) is een essentieel element in al hun producties.

Het duo bestaat uit de Nederlandse Kateleine van der Maas en de Italiaan Bruno Gullo. Met hun Piccolino Filmconcert voor peuters en kleuters en hun voorstelling Pinocchio reizen ze langs theaters in Spanje en Nederland.

PINOCCHIO

In Pinocchio: een waanzinnig verhaal komt niet alleen de houten pop tot leven, maar blaast Canti Vaganti ook het onverbiddelijke, onstuimige en grappige verhaal van de originele Pinocchio nieuw leven in. Met humor, objecttheater, maskers, poppen en een kersverse soundtrack, vertelt Canti Vaganti de avonturen van een marionet die in een gevaarlijke samenleving belandt, waarin groteske personages hem leren “hoe het hoort” en wat “verstandig” is.

Gebaseerd op De avonturen van Pinocchio van Carlo Collodi, 1883.  Teaser  https://www.youtube.com/watch?v=ouo31aanb5M

PICCOLINO FILMCONCERT

Leeftijd: 6 maanden tot 6 jaar

 Een rupsje van groene klei kruipt uit een paddenstoel en gaat direct op avontuur. Onderweg komt hij het ene na het andere kinderliedje tegen, in allerlei talen: Spaans, Italiaans, Engels, Nederlands. De muzikanten van Canti Vaganti voorzien de bijzondere stop-motion film Piccolinolive van muziek, geur en andere sensaties: een feest voor alle zintuigen!

Filmpjes:

Official trailer: https://youtu.be/mF5FZ135k30

Fragment TivoliVredenburg mei 2019: https://youtu.be/e5hcqsbpJxA

Andere voorstellingen van Canti Vaganti

ALTIJD ONDERWEG

Een Italiaanse minstreel heeft genoeg van het dwalende leven als artiest. Hij wil normaal zijn. Zijn innerlijke stem herinnert hem aan al het moois wat hij tot nu heeft meegemaakt en helpt hem inzien waar zijn echte passie ligt.  Altijd onderweg is een muzikale reis door Italië, van zuid naar noord, en verder de wereld in, vol humor, vertellingen en prachtige Italiaanse liedjes. 

Filmpjes:   Binnen: https://youtu.be/-YXY-62JD9g   Buiten: https://youtu.be/9pETSDGC_VU      Leeftijd: 5+

CONCERT IN BOSBES MAJEUR

In Concert in bosbes majeur nodigt Canti Vaganti het publiek uit om de muziek te voelen, ruiken en proeven. Aan het eind van de voorstelling wordt deze uitnodiging wel heel letterlijk.  Het duo put uit zijn gebruikelijke repertoire, dat loopt van tarantella tot Franse chanson, van klezmer tot Purcell, van eeuwenoude Spaanse kinderliedjes tot kersverse eigen nummers.  De muziek impregneert het fruit.
Proef de kleuren.   Je bent wat je eet.   Smakelijk leven.  Filmpje: https://youtu.be/epHNnYZOyng  Leeftijd: alle

Gehele seizoen

Voorwaarden op aanvraag, afhankelijk van de tourperiode.

Boeker Kees Spruit
E-mail Info@monkeyman.nl

Videoclip

Videoclip