Mercy John

Mercy John

‘The Mercy Motel’

‘Een roller coaster ride vol liedjes, beelden & verhalen’

Mercy John (medeschrijver van Top 2000-hit Roller Coaster) is, met 3 uitstekend ontvangen albums, inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse singer-songwriter en americana circuit.

De liedjes van Mercy John kenmerken zich door een persoonlijk verhaal. In het nieuwe theaterseizoen trekt Mercy John door het land met een nieuwe solovoorstelling waarin die liedjes het allerbest tot zijn recht komen.

In de multimediale voorstelling ‘The Mercy Motel’ speelt Mercy John zijn liedjes en die van anderen, waarbij met de ondersteuning van foto’s, video’s en spontane gesprekken, het publiek als ‘gast’ wordt ontvangen in zijn motel.

Mercy John bespreekt in zijn motel persoonlijke, universele, positieve maar ook de uitdagende kanten van het leven en de rol van muziek daarin. Hoe muziek zowel de schoonheid als de pijn omschrijft, maar daarbij ook een krachtig medicijn kan zijn. Bezoekers worden uitgedaagd het leven, aan de hand van deze verhalen en de muziek, samen eens goed te overzien.

Deze voorstelling komt tot stand in samenwerking met fotograaf Sander van den Berg en wordt ondersteund met de interactieve website www.mercymotel.com.

Boeker Kees Spruit
E-mail Info@monkeyman.nl

Videoclip

Videoclip

Website

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

Spotify