Perfect Link

Perfect Link

Met Open Armen

Perfect Link, bestaande uit Job, Joy en Zorah, timmert sinds begin 2019 al flink aan de weg als muzikaal zangtrio. Na hun succesvolle deelname aan het tvprogramma ‘We Want More’ volgden onwijs veel lovende reacties en al verscheidene optredens door het land en op de radio. Hierna besloten de drie angel-voices dat het tijd was voor een nieuwe stap; een volledig geregisseerde theatershow.

Na hard werken was het in september 2021 dan eindelijk zo ver, de premiere van ’Thank You For The Music’. Het was een waanzinnige show en de positieve reacties stroomden vanuit alle hoeken binnen. Jong & oud, iedereen was sprakeloos over de voorstelling die werd neergezet door Perfect Link.

De voldoening die dit gaf was ongekend, waardoor een nieuwe show maken hoog op de bucket-list stond van het trio. Hard werkend & kijkend naar de mogelijkheden gingen ze daarom vol goede moed 2022 in, met als doel; “Het moet en zal ons lukken!”

En jawel hoor… Het is gelukt! Een gloednieuwe theatershow van Perfect Link.

In ‘Met Open Armen’ krijg je een nóg beter inkijkje in het persoonlijke leven van Perfect Link, wat hun drijfveer is en de boodschap die zij willen uitdragen. Variërend van de mooiste ballads tot aan de meest swingende golden-oldies; het trio maakt overal een compleet eigen, vernieuwende, versie van en zal deze onder begeleiding van hun band ten gehore brengen.

Bent u toe aan een avond vol muziek, gezelligheid en mooie verhalen?

Perfect Link ontvangt je heel graag, Met Open Armen

About Perfect Link

Drie jonge stemvirtuozen vinden elkaar in een ‘Perfect Link’

Ze troffen elkaar op de terugweg in de trein na een auditie bij The Voice en na een keer samen afspreken bleek al snel dat ze met zijn drieën iets speciaals hadden. Hun stemmen zijn in staat om zonder al te veel overleg vooraf zich tot elkaar te verhouden en met elkaar mee te buigen naar nieuwe hoogtes. Ze voelden meteen ‘dit is een perfect link’.In een korte tijd bouwden ze een repertoire op van wel 300 songs, veelal covers van bekende nummers gegoten in hun eigen jasje. En dat is een speciaal jasje. Kijk/luister zelf maar.Hun versie van ‘Never Enough’ werd 220.000 keer op you-tube bekeken en ging viral op TicToc met 600.000 likes .

Het repertoire bestaat uit ballads maar vooral ook uit soul, funk en rock.

Boeker Kees Spruit
E-mail Info@monkeyman.nl

Videoclip

Videoclip

Videoclip