Son of Town Hall

Sons of Town Hall

‘Songs from the Raft’

Unieke samen zang en prachtige songs van Ben Parker (UK) en David Berkeley (USA)verpakt in een theatraal jasje.

“Sensational!” – John Platt, WFUV

“Nothing short of stunning” – Lisa Schwartz, Director Philadelphia Folk Festival

“Unique and beautiful…unforgettable.” – Phil Collins (Austin, TX)

“A fanciful trip on the high seas. What a treat!” – Ann Drop (Iowa City, IA)

“Purposely timeless yet anachronistic, a sort of aural steampunk”

Santa Fe New Mexican

Stel je voor dat Simon en Garfunkel verdwaald zijn op zee. Zout in hun baarden, de wind in hun rug en whisky in hun flessen. Welke liedjes zouden ze zingen terwijl ze als melodieuze wildemannen op de planken van hun boot stompen?

Of maak jezelf los van dagelijkse zaken, met alleen zoet water, een groot schrijfblok en veel potloden. Met alleen de eindeloze lucht boven en de wijn-donkere wateren onder je. Welke half-gekke verhalen zou je verzinnen?

Welkom bij de mythische wereld van de Sons of Town Hall, het ongebruikelijke verbond van Ben Parker uit Londen, Engeland en David Berkeley uit Santa Fe, New Mexico. Parker, een zeer gewild liedjesschrijver / producent / multi-instrumentalist in Londen, en Berkeley, een beroemde zanger / liedjesschrijver / gitarist / auteur, hebben een wereld gecreëerd die tijd en ruimte overschrijdt, compleet met victoriaanse outfits, meditaties over de Zee en liedjes die smeken om meegezongen te worden.

Hun optreden laat je achter met een hart vol gelach en tranen, dronken van het avontuur en de tragische schoonheid van de menselijke bestaan.

Voorwaarden op aanvraag, afhankelijk van de tourperiode.

Boeker Kees Spruit
E-mail Info@monkeyman.nl

Videoclip

Videoclip