The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners

Hillbilly Moonshiners play Mumford & Sons

Sigh No More Sessions / Greatest hits Theatertour

In 2024 bestaan The Hillbilly Moonshiners 10 jaar. In die tijd groeiden ze uit tot een van de grootste festivalbands van de Benelux. In 2024 staat er veel te gebeuren.

In het najaar van 2024 (met een uitloop naar 2025) speelt de band een theatertour bestaande uit het beste werk van de Megaband Mumford & Sons.

Voor de pauze bestaat het repertoire uit het eerste veelal akoestische album van Mumford & Sons ‘Sign No More’ en na de pauze worden de andere grote hits van de band gespeeld.

“In 2009 bracht de Britse folk band Mumford & Sons het debuutalbum ‘Sigh No More’ uit, met daarop singles als ‘The Cave’, ‘Little Lion Man’ en ‘White Blank Page’. Het album was de internationale doorbraak van de band die later tot het kleine rijtje mega-acts toe zou treden dat de wereld rijk is.

Vijftien jaar later brengen The Hillbilly Moonshiners het album integraal naar de Nederlandse theaters. The Hillbilly Moonshiners spelen al enkele jaren op grote festivals hun Mumford & Sons tribute show waarbij ze de zo karakteristieke sound van de band feilloos benaderen.

Nu brengen ze het meest akoestische album van Mumford & Sons naar de theaters – daar waar het uitstekend tot zijn recht komt, in een speciaal voor theater vormgegeven show.

Na de pauze pakken ze uit met alle andere grote hits uit het repertoire van Mumford & Sons.

The Hillbilly Moonshiners is een toonaangevende Nederlandse festivalband

Met meer dan 600 shows door heel Europa achter de kiezen is The Hillbilly Moonshiners uitgegroeid tot een graag geziene gast op de internationale podia en festivals. Zo speelde de band meerdere malen op het Sziget Festival in Budapest, Hongarije en in de Megatent van de Zwarte Cross, Paaspop, Huntenpop, Dauwpop, Nirwana Tuinfeest, Dicky Woodstock, etc…

Boeker Kees Spruit
E-mail Info@monkeyman.nl

Videoclip

Videoclip

Videoclip