Tommy Ebben

Tommy Ebben

Zingt Bob Dylan

Singer-songwriter Tommy Ebben, ook bekend als frontman van de succesvolle band Komodo, geeft een solo-eerbetoon aan een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw: Bob Dylan. De inmiddels 81-jarige Grootmeester is een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters ter wereld. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns ’n’ Roses en recent nog Adèle hadden wereldhits met zijn nummers.

Ebben brengt een aantal zorgvuldig gekozen songs, die soms dichtbij het origineel blijven en soms een nieuwe, onverwachte gedaante krijgen – maar altijd trouw aan de ziel van het nummer. De intense performance en rauwe stem zullen zowel ingewijde Dylan-liefhebbers kunnen behagen als nieuwelingen in het oeuvre kunnen overtuigen van de kracht en pracht van Bob Dylan’s muziek.

NB: Tommy vindt het ook erg leuk om gezamenlijk met Indra Salima (sings Joni Mitchell) een avondvullend programma te brengen.

Eerst een set met nummers van Joni Mitchell, gevolgd door een set Bob Dylan. Deze set zal dan worden afgesloten met enkele duetten met Indra op viool. Onder andere Oh Sister en Hurricane zullen de revue passeren, voordat gitarist Menno Roymans aanschuift voor een ‘all-star’ finale.

Boeker Menno Roymans
E-mail menno@monkeyman.nl

Videoclip